Tryggare bilupplevelse med Audi

För barnfamiljer är bilen en av de viktigaste investeringarna för en smidig och trygg resa. Bilens säkerhet och funktioner värdesätts högt. Med flera olika modeller kan Audi erbjuda det familjen behöver.

Valet av bil är något som många familjer ställs inför. Utbudet på marknaden är stort och det är viktigt att jämföra modellerna för att hitta en bil som passar familjen. En Audi erbjuder välkända och testade modeller. Du hittar ett urval hos http://bilweb.se/sok/audi/a3 som erbjuder både nya och begagnade bilar.

En bil med många varianter

Oavsett om valet faller på en dieselbil, laddhybrid eller ren elbil finns det modeller anpassade för familjer. Med ett stort antal tillval kan bilen anpassas efter dina behov och preferenser. För modellen Audi A3 finns tre olika modeller av Sportback och en Sedan. Samtliga finns både i nyproduktion och på andrahandsmarknaden. Kostnaden för en nyproducerad eller begagnad bil skiljer sig åt i mer än inköpspriset och det är bra att jämföra vad du får för pengarna.

Därför är Audi det bästa valet för familjen

En familjebil innebär inte längre ett avkall på design och tekniska funktioner. Tekniken utvecklas fort och de populära modellerna kompletteras av ny teknik. Med en Audi kan du få allt och lite till. De viktigaste egenskaperna för en bra familjebil är säkerheten, bra utrymme och överkomligt pris. I det svenska klimatet med mörker och vinterhalka är säkerheten av största vikt och säkerheten hos Audi är hög för samtliga modeller. Utrymmet i baksätet ska rymma två barnstolar och gärna ha utrymme för ett tredje barn i mitten. Bagageutrymmet ska ha plats för all packning och extra utrustning som barnfamiljen behöver i form av barnvagnar och annan skrymmande packning. I de fall bagageutrymmet inte räcker kan takboxar köpas till. Vilket pris du är villig att betala beror förstås på bilens produktionsår, tillval och hur mycket den blivit körd. Oavsett behov har Audi något att erbjuda din familj.