På svemester i Stockholm i sommar!

Sommaren är här och det är dags att se över sina semesteralternativ. I år trendar det starkt att åka på semester i Sverige – svemester – för att minska sina klimatavtryck. Så varför inte ladda inför en riktigt kul, spännande och urban svemester i Stockholm? Här kommer lite tips som kan vara roliga för hela familjen!

För att göra det enkelt för sig är det bra att se över vilka hotell som erbjuder bäst priser och som ligger närmast det område ni vill vara i. På www.stockholmshotell.com jämför de olika priser och där kan du själv hitta bra recensioner så att du hittar ett hotell som passar er familj bra. Det är ett hett tips att välja ett centralt beläget hotell så att ni kan minska på kollektivtrafikavgifterna som är höga i Stockholm. Bokar ni hotell nära staden kan ni alltså komma runt mycket bara genom att promenera – till Djurgården kan man till exempel ta sig till fots och se Skansen och Gröna Lund.

Bo på centralt hotell eller i ytterkanterna

I DN:s kalendarium hittar ni vad som händer i Stockholm och kan spana in om det händer något oväntat och spännande just när ni är på besök i huvudstaden! Stockholm är en perfekt badort och vill ni åka på en lite lugnare semester kan vi rekommendera att boka hotell i någon av Stockhomls vackra ytterkanter. Mitti.se listar 9 badplatser i Stockholm som är värda en liten tur ut, kolla om det finns något hotell i närheten så kan ni ha bokat världens somrigaste och mysigaste semester – och dessutom prisvärt.

Utmana er med en vandringssemester! Stockholm är berömt för sin vackra natur och här finns storslagna platser att se med hela familjen. Varför inte kolla in någon av Stockholms vandringsleder? Det finns en hel massa spännande alternativ, några med roliga utmaningar både för de stora och de små! Det fantastiska med Stockholm är ändå att det finns något som passar de allra flesta smaker och förhoppningsvis så kommer er tuffaste utmaning vara att välja och vraka bland de alla roliga alternativen som finns.