En guldgruva för småbarnsfamiljen

Internet är som de flesta känner till en riktig guldgruva. Här kan man hitta allt ifrån spännande recept och gammal musik till unika kläder och roliga filmklipp. Ja, man kan i princip leva hela sitt liv genom Internet! Inte minst för småbarnsfamiljer kan Internet verkligen vara till nytta. Förutom tips på barnmat man kan laga själv eller förslag på roliga lekar till barnkalaset finns det mycket annat att hämta och dra nytta av här, för att nämna några exempel:

•    Spel. Om barnet är hemma sjukt, eller det kanske är dåligt väder ute, kan han eller hon ha väldigt roligt med olika spel som finns tillgängliga på nätet, gratis och allt. Det kan röra sig om alltifrån klassiska Memory till kluriga detektivspel som kan ta flera dagar att spela.
•    Handla leksaker på nätet. På sajten www.dodde.se finns ett enormt urval av leksaker, alltifrån radiostyrda bilar och trehjulingar till mjukisdjur och pussel. Att handla leksaker på nätet är smidigt och bekvämt, då man inte behöver ge sig iväg och trängas med en massa folk i olika köpcentrum. Dessutom är det nästan alltid billigare att handla online!
•    Kolla på TV-program och serier. De flesta stora kanalerna har så kallade ”play”-kanaler på nätet, där de lägger upp serier och TV-program helt gratis. Smidigt om man missar ett avsnitt eller om lillen kanske somnade till senaste avsnittet av Pingu!